Szycha
Mam przyjemność zaprosić wszystkich Cichociemnych na zbiórkę terenową przygotowaną specjalnie dla dwóch zastępów męskich w naszej drużynie.
Zbiórka odbędzie się na zamku Dybowskim dnia 22 listopada 2008 r. start o godziny 14.
Na zbiórkę proszę w zastępie przygotować Flagę /najlepiej prostokątną w wymiarach 50 cm na 70 cm chociaż nie koniecznie to zależy od woli twórcy/twórców ^^/ oraz jakiś kij na którym będzie można umieścić tę flagę. Jeśli członkowie zastępu będą mieli ochotę wczuć się bardziej w klimat mogą też wystrugać sobie z ów [img]http://www.cichociemni93.pun.pl/_fora/cichociemni93/smilies/
[/img] miecze.
Po za tym niech każdy zabierze ze sobą całe wyposażenie moracze, chlebaki, siatki maskujące itd. oraz to co się bierze na ogniska.
Mam nadzieje że będą wszyscy ...
Sława Cc i Husarii
Szycha
Zapowiada sie ciekawie nie jestem pewny tez ale raczej pojde. Bo zawsze do lasu wychodzilismy rano a nie popołudniu a o której jest planowany koniec zbiórkI?
Pamiętaj o tym że o 16 robi się ciemno no chyba ze masz wlasnie w planach bawic się również po zapadnięciu zmroku ;]
Ostatnio edytowany przez lukassss93 (2008-11-17 09:34:49)
Szycha
po zmroku to może Tylko Ty i ja Łukaszu ^^ A tak serio to gdy zrobi się ciemniej planuje rozpalić ognichoo ^^
Zbiórka jest zaplanowana na 3-4 godzinki ... podam dokładny czas końca zbiórki gdy będę wiedział ile osób pójdzie
Zbiórka będzie jak na standardy Cc krótka, ale to z tego powodu iż będą na niej dzieci : )
w Sobotę Średnio Mogę Jeszcze Wywiadówka W Poniedziałek ( dzisiaj) xd
Szycha
Zbiórka odwołana ... z prostego powodu ... za mało osób ... Jeśli ktoś ma ochotę przyjechać w tym samym terminie na ognisko i by się trochę pobawić i rozruszać na łonie matki natury ... to zastęp Husaria serdeczne zaprasza ... im więcej tym lepiej : )